Parochiefederatie Gennep

RK Gemeenschap Heijen en Gennep

Parochieblad juli & augustus

Het mooie weer en de zomer is (voorlopig) eindelijk aangebroken en de vakanties gaan beginnen. Daarom bevelen wij van harte de autozegening aan van komende zondag. Zondag is ook de dankviering van de communicantjes, ook daar van harte welkom. In het parochieblad staat o.a. het nieuwsbericht over onze nieuwe bisschop, nog een reden om dankbaar voor te zijn.

Helaas ondervinden wij nog steeds problemen met het versturen van ons parochieblad naar sommige e-mailadressen. Het beperkte zich eerst tot met name Gmail-adressen, maar jammer genoeg blijkt nu dat er meer e-mailadressen onze mails niet ontvangen. Weet dat we bezig zijn met het oplossen van dit probleem. Tot die tijd kunnen we helaas alleen doorverwijzen naar de Facebookpagina (ook te bezoeken zonder Facebook-account) en de website van de parochiefederatie.