logo

Parochiefederatie Gennep

RK Gemeenschap Heijen en Gennep

De Muzieknootjes zoeken muzieknootjes!

Beste kinderen, papa’s en mama’s, opa’s en oma’s, ooms en tantes,

De Muzieknootjes zijn inmiddels niet meer weg te denken uit Gennep. Ze luisteren al jarenlang vieringen op met hun prachtige, vrolijke en soms ook ontroerende liedjes.

Net zoals alle verenigingen en koren hebben De Muzieknootjes het na corona ook lastiger gekregen. De hechte club is door de jaren heen ouder geworden en uitgestroomd richting het voortgezet onderwijs. Helaas kwamen er maar weinig nieuwe kinderen bij.

Op dit moment bestaat het koortje nog uit drie kinderen. Deze zingen werkelijk de sterren van de hemel, maar drie is op den duur echt te weinig om het koor in stand te kunnen houden.

Lijkt het u iets om uw (klein)kind volledig kosteloos kennis te laten maken met muziek en zang en dat onder leiding van een professionele muziek-/zanglerares? Of kent u kinderen die dit best eens zouden willen proberen? Dan zijn De Muzieknootjes van harte aanbevolen! Kinderen leren er zingen, gevoel voor ritme en muziek ontwikkelen, zichzelf presenteren, samenwerken et cetera. Een geweldige kans voor ieder kind en dat zonder verdere financiële verplichtingen.

Het repertoire van De Muzieknootjes is heel divers en modern. Kinderen beleven veel plezier aan de liedjes die ze instuderen en aansluiten bij bijvoorbeeld de tijd van het jaar en de actualiteit. Kinderen hoeven niet per se te zijn gedoopt of de communie te hebben gedaan om bij het koortje te komen. Iedereen is welkom!

Juf Jacqueline en de drie meiden van het koortje heten je van harte welkom op elke donderdag (m.u.v. schoolvakanties), direct na schooltijd. De repetitie begint om 14.30 uur en duurt tot 15.15 uur. Daarnaast wordt er regelmatig opgetreden tijdens vieringen, maar ook weleens op andere plekken, zoals bijvoorbeeld het verzorgingstehuis of bij kerstactiviteiten.

Aanmelden is niet nodig; loop gerust binnen. Hopelijk tot donderdag!

Muzikale groetjes!

De Muzieknootjes